.

      

(2001.12.08. óta)

 

Üdvözöllek Kedves Látogató!

 

Először is köszöntelek honlapomon, Kedves Rajongó/Érdeklődő! Oldalam napja-ink egyik legérdekesebb, legszélsőségesebb és a maga nemében legismertebb rock bandájával foglalkozik: ez a Marilyn Manson. Ha esetleg vérbeli rajongó vagy, akkor ez a Neked való hely, ha pedig csak érdeklődő vagy, akkor ez a megfelelő terep, hogy jobban megismerd a bandát, és magát Marilyn Mansont.

 

A weblap tartalma szinte mindent magá-ba foglal, mely révén teljes betekintést nyerhetünk a Marilyn Manson-ba. A felrakott anyag aktualitását folyamatos frissítésekkel, bővítésekkel kívánom megőrizni; értem ezalatt többek között az állandóan frissített hírrészleget (News/Updates) is. Törekszem arra, hogy a tartalom minél nagyobb részben tartalmazzon magyar nyelvű leírásokat, dokumentumokat, és hogy ezt bővíteni tudjam, kérem azok segítségét, akik megfelelő angoltudással rendelkeznek, és tudnak segíteni a fordításban, javí-tásokban, stb. (Kattints ide, ha szeretnél segíteni! Köszi.) Nem ismerek még egy olyan Manson-lapot a neten, ahol több, mint 4000 kép található, tehát az egyik legnagyobb méretű fotógyűjtemény tárul eléd, promóciós fotók, koncert fotók és egyéb ritkaságok formájában.

 

A fő cél, hogy tiszta képet alkossak a Marilyn Manson-ról, mellőzve mindenféle kitalált hazugságot és tisztázva mindenféle téveszmét, melyek igencsak elsza-porodtak az utóbbi időben. Itt van már fő ideje annak, hogy tisztázzuk: Mi is történt valójában? Miről is szól ez az egész? (Mert bizony nem arról szól, amit az MTV-n, a Tainted Love videoklipjében látni…).

 

Ez a nem-hivatalos Manson portál, melyet anno a The Fallen Angel névre ke-reszteltem, 2001 decemberében indult, melyet az eltelt közel másfél év alatt próbáltam minél esztétikusabban, kezelhetőbben és tartalmasabban elétek tálalni. A jelenlegi „verzió” az új albumhoz, a The Golden Age of Grotesque-höz kapcsolódik; próbáltam kissé a művészet szemszögéből megvilágítani és ezáltal egy új hangulatot kölcsönözni mindennek, ami az oldalon található.

 

Az oldalon található valamennyi írás (kivétel, ahol feltűntetem a szerzőt), az én művem (írások, fordítások), így ha fel szeretnéd használni honlapra, vagy egyéb helyekre, kérlek előtte e-mailben értesíts, tiszteld meg ennyivel a munkámat. A szövegeket leszámítva minden egyéb anyag szabad préda, azt töltesz le, nézel meg, amit akarsz, mivel ezek nagy részét én is a netről gyűjtöttem.

 

Felhívom a figyelmeteket, hogy van fórum, ahol nyugodtan beszólhatsz, dumál-hatsz másokkal (a chaten nem nagyon vannak), vagy ha tőlem kérdeznél, akkor küldj egy e-mailt. Webmester, 2003 március.

 

Minden jog fenntartva. 2001-2003. Webmester

.